+31 878 704 512 

CASHLESS

Bij Cashless systemen gaat het om een gesloten betaalsysteem waarbij de bezoeker een betaaltoken met een chip krijgt. Dit kan in de vorm van een pas, polsbandje of sticker zijn. De betaaltoken kan op de locatie opgewaardeerd worden bij een zelfbediening (pin) automaat of bij een bemande kassa. Ook bestaat er de mogelijkheid de betaaltoken te koppelen aan een online rekening die beheerd wordt via internet. De bezoeker kan nu met zijn betaaltoken betalen bij de bar of counter op het evenement.

Minder Cash
Met Pin betaalterminals is er minder of geen cash geld op de locatie aanwezig. Een prettig idee, omdat de veiligheid toeneemt en er minder fouten gemaakt worden bij de transactie. Maar ook door de mogelijkheid om het saldo online van betaaltoken op te waarderen of automatisch op te laten waarderen heeft de bezoeker altijd de mogelijkheid om te betalen. Tot slot heeft u minder kosten voor de verwerking van de cash stromen.

Inzicht en overzicht
Inloggen in de online beheeromgeving gaat heel gemakkelijk via de website vanaf pc, tablet of smartphone. Altijd en overal inzicht in uw inkomsten, voorraden en verbruiksgegevens.

Een aantal voordelen van Cashless werken

  • Geen transactiekosten bij betalingen met het systeem
  • Hogere transactiesnelheid dan cash en pinnen
  • Minder of geen cashgeld, daardoor minder transactie fouten
  • Vooruitbetaalde omzet
  • Overal online inzicht in saldo, vanaf elke computer en smartphone


Kort om Cashless betalen is gemak, snelheid & overzicht.

Gerelateerde producten:

  • PIN terminal